Vacatures

Account Manager West-Vlaanderen (m/v)
Account Manager Antwerpen/Limburg (m/v)

METALUNION is een dynamisch bedrijf actief in de handel en bewerking van staalproducten. We onderscheiden ons niet alleen door kwaliteit en service maar ook door het continu inspelen op de noden van de klant. Ons cliënteel bevindt zich in de Benelux en Noord-Frankrijk en is actief in o.a. machinebouw, plaatbewerking en industriebouw. Zowel voor West-Vlaanderen als voor Antwerpen/Limburg zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerd Account Manager (m/v)

Functieomschrijving

Als accountmanager ben jij de spilfiguur tussen ons bedrijf en het cliënteel. Je bent hoofdzakelijk bij je klanten en je werkt nauw samen met je collega's (binnendienst, productie, logistiek,...) om de samenwerking met onze klanten duurzaam te ontwikkelen. Je bevestigt het groeitraject van je regio door gerichte bezoeken bij bestaande en potentiële klanten.

Profiel

  • Je bent gedreven, je hebt een klantgerichte persoonlijkheid en een charismatisch voorkomen.
  • Je hebt een neus voor zaken, je ziet en zoekt opportuniteiten en je gebruikt je creativiteit om erop in te spelen. Hierbij is technische affiniteit een pluspunt.
  • Je bent in staat om bedrijfsdoelstellingen via je analytisch vermogen en marktinzicht om te zetten in concrete resultaten.
  • Je hebt oog voor marktontwikkelingen die je ook helder weet te rapporteren.
  • Je hebt minimaal een bachelor niveau
Aanbod

  • Een sleutelpositie om mee te werken aan het groeiverhaal van een gezonde en toekomstgerichte onderneming.
  • Een salarispakket met bedrijfswagen dat overeenstemt met jouw toegevoegde waarde.
Interesse?

Mail vandaag nog jouw cv en motivatie naar marijke.maene@metalunion.be. Je mag rekenen op een discrete behandeling van jouw kandidatuurstelling!